Colofon

De website YouDoc.be is ontwikkeld door Het Firmament. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

 

Disclaimer YouDoc.be

De website YouDoc.be is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. YouDoc.be aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.

YouDoc.be bevat links naar andere websites of naar webpagina’s van derden, omdat deze webpagina’s informatie aanreiken die aanleunen bij het doel van YouDoc.be. Een link naar een website van derden wil echter niet zeggen dat Het Firmament een band heeft met de beheerders van die websites, met hen samenwerkt of de inhoud van hun sites goedkeurt. De sites van derden en de inhoud die erop staat worden niet gecontroleerd door Het Firmament. Het Firmament kan dus ook niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen in de inhoud van die sites van derden.

 

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op YouDoc.be zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?